AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 22:04
Kriseramt: Silva vil ikke kommentere på, om han er færdig i Everton

Marco Silva vil ikke tage del i rygterne om, at han er nær en exit i Everton, som angiveligt leder efter alternativer.


Marco Silva og Everton har gang i en katastrofal sæson, hvor klubben ligger lige over nedrykningsstregen, og blot har to point ned til Southampton, der befinder sig på 18. pladsen.

Derfor går der da også spekulationer om, hvorvidt Silva fortsat er ved roret mod bysbørnene fra Liverpool i næste Premier League-runde, hvor Merseysidederbyet spilles på Anfield.

Silva selv vil ikke kommentere på det, men mener, at han har spillernes totale opbakning, og at han ved, hvad det kræver, når man møder rivalerne fra Liverpool.

- Som jeg har sagt så mange gange før, så er det ikke mit job at kommentere på, om jeg skal fortsætte i klubben. Jeg ved, hvad jeg laver, og det er mit job. Jeg har ingen tvivl om, at jeg har spillernes opbakning, lyder det fra Silva ifølge the Mirror.

- Det er en svær, men en speciel kamp for fansene og byen. Man ved aldrig, hvad der kan ske i et derby. Det er vores pligt som klub at tro på os selv. Det bliver svært, men vi kommer med ihærdighed og fight.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED