AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:08:2022 12:55
Kriminel kontrakt: Barcelona truer Frenkie de Jong

Der er chokerende nye informationer i De Jong-sagen.


Frenkie De Jong har uden tvivl været det mest diskuteret navn denne sommer. 

Den 25-årige midtbanespiller har i flere uger været enige om en pris med Manchester United, men man kan stadig ikke blive enige om de personlige vilkår. 

Efter sigende er der forskellige meldinger om den hollandske midtbanespiller.  FC Barcelona har angiveligt meddelt Frenkie de Jong, at han skal gå meget ned i løn for at kunne bliver i klubben - ellers skal han sælges.
 
Ifølge kilder i Spanien skrev Barcelona til De Jong den 15. juli og hævdede at have fundet beviser for kriminelle handlinger på vegne af de parter, der underskrev hans forlængelse af aftalen den 20. oktober 2020.
 
Det var dengang tale om en en toårig forlængelse frem til 2026, der angiveligt har reduceret hans løn for sæsonerne 2020-21 og 2021-22, hvilket efterlod 15,2 millioner pund til at blive fordelt over de efterfølgende fire sæsoner.
 
Overstående aftale blev lavet under corona pandemien, og ifølge David Orstein fra det troværdige medie The Athletic, så har den catalanske storklub fortalt De Jong, at de vil have ham til at vende tilbage til sin tidligere kontrakt, fordi de har beviser for kriminalitet omkring hans fornyelse af kontrakten, som Josep Maria Bartomeu stod bag.
 
FC Barcelona har endda fortalt Frenkie De Jong, at de kan true med retslige skridt. 
 
Dog har La Liga-giganten et ønske om at ophæve aftalen og fortsætte De Jongs karriere på Camp Nou på de betingelser, der blev aftalt, da han ankom fra Ajax i januar 2019.
 
Til sidst forstår The Athletic, at den tidligere bestyrelse er overbevist om lovligheden af den kontrakt, som De Jong underskrev i 2020, og insisterer på, at handlen blev aftalt efter godkendelse fra både juridiske parter og La Liga.
 
Opdateres..
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE