Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:05:2021 21:36
Krigen mellem Kroos og Mount er ikke slut: Nu har tyskeren svaret igen

Drillerierne fortsætter mellem de to spillere, der for nylig mødte hinanden.


En ordkrig vekslende mellem Chelseas Mason Mount og Real Madrids Toni Kroos har i de seneste dage været en af de helt store sidehistorier i de engelske avisspalter.
 
I forbindelse med Champions League-semifinalen mellem de to mandskaber, fortalte Toni Kroos indledende, at han aldrig havde haft søvnproblemer over en modstander.
 
Det var noget, der blev lagt mærke til hos Mason Mount, der implicit valgte at kommentere på udtalelserne på et pressemøde efter onsdagens semifinale-sejr.
 
- Jeg så, at en af deres spillere fortalte, at han ikke havde problemer med at sove over enkelte modstandere. Men jeg tror, de har svært ved at sove, når de tænker på os som hold, sagde Mount på pressemødet.
 
Toni Kroos har dog ikke valgt at helme på den kølige ordkrig mellem de to spillere, og torsdag aften benyttede han sig af det sociale medie, Twitter, for en afsluttende bemærkning.
 
- Sover stadig ok. Men godt arbejde i går. Tillykke. Held og lykke i din første CL-finale, skrev tyskeren i et tweet.
Med sejren i semifinalen skal Chelsea møde Manchester City. Det var tiltænkt, at finalen skulle spilles i Istanbul, men det ser ikke ud til at ske. Læs mere om det her.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED