AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 18:06
Kovending: Aubameyang er IKKE blevet tilbudt ny kontrakt

Pierre-Emerick Aubameyang er ikke blevet tilbudt en ny kontrakt i Arsenal, erfarer den troværdige freelancer og ESPN-journalist Julien Laurens.


Den franske avis L'Equipe berettede så sent som i formiddags, at Arsenal havde tilbudt stjerne-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang en ny kontrakt, som de nu afventede en reaktion på.

Denne historie er dog blevet manet til jorden lige så hurtigt, som den blev bragt i live af ellers forholdsvist troværdige og særdeles læserstærke L'Equipe.

Sådan ligger landet i hvert fald, hvis man tror den troværdige freelancer og ESPN-journalist Julien Laurens, der på Twitter kort bekræfter, at der endnu ikke er blevet stablet nogen kontrakt på benene.

- Arsenal har ikke tilbudt Pierre-Emerick Aubameyang en kontrakt, fastslår Laurens kortfattet.

Det forventes trods alt stadig, at Arsenal vil gøre alt for at få deres 30-årige gabonesiske topscorer til at underskrive en ny aftale, da hans nuværende kontrakt udløber om 13 måneder.

Aubameyang har i sin tid hos The Gunners optrådt 97 gange for klubben, scoret 61 mål og lavet 13 assists. I sidste sæson blev han med 22 kasser delt Premier League-topscorer sammen med Liverpool-duoen Mohamed Salah og Sadio Mané.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED