AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 13:54
Koster kassen: Lazio-profil topper Chelseas ønskeliste

Frank Lampard har angiveligt udset sig Lazios Sergej Milinkovic-Savic, men det bliver ikke nogen billig fornøjelse at lokke serberen til Stamford Bridge.


I skrivende stund kan Chelsea ikke købe spillere til januar på grund af deres transferkarantæne, men the Blues håber, at deres appelsag i november kan føre til, at karantænen bliver ophævet. 

Skulle det ske, vil Chelsea igen være i stand til at forstærke sig, og ifølge Daily Mirror håber Frank Lampard især på at få en af Lazios bedste spillere i hus. 

Chelsea-manageren har således set sig lun på Sergej Milinkovic-Savic, som i flere sæsoner har tiltrukket sig interesse fra flere af verdens største klubber. 

Trods den massive interesse er serberen dog stadigvæk på kontrakt i Lazio, men det håber Chelsea på at ændre til januar. 

Det bliver dog ikke nogen billig fornøjelse at hente Milinkovic-Savic, der efter sigende koster op mod £70 mio. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED