AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 15:16
Koster 750 millioner: Chelsea opgiver jagten på Ligue 1-stjerne

Moussa Dembele skulle ikke længere være et transfermål for Chelsea i dette transfervindue, påstår The Transfer Window Podcast.


Moussa Dembélé skulle være blevet enig med Chelsea om vilkårene for en kontrakt, men det betyder ikke alverden, når franskmandens klub, Lyon, ikke ønsker at sælge den 23-årige angriber denne måned.

Lyon har flere gange meldt ud offentligt, at Dembélé ikke er til salg, men det skulle ikke være helt sandt, fortæller Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast.

Angriberen er til salg, men til en pris, der er dømt alt for høj for Chelsea.

- Lyon kræver €100 millioner for Dembélé, hvilket er det samme, som klubbens bestyrelsesformand, Jean-Michel Aulas, lagde ud med at kræve for Tanguy Ndombele sidste sommer, siger Castles.

Tanguy Ndombele endte som bekendt med at skifte til Tottenham i sidste ende, men Londonklubben måtte også springe sin transferrekord for at få handlen i hus.

Samme nummer ville Chelsea se sig nødsaget til at lave, hvis de skulle signe Moussa Dembélé, og det er klubben ikke interesseret i denne januar.

- Chelsea vil ikke bruge de penge på en angriber, men snarere en winger, da de regner med at miste Willian senest til sommer, siger Castles.

- Jadon Sancho er den signing, Chelsea håber på at kunne lave til sommer, så klubben kan signalere, at de er tilbage efter transferkarantænen.

Ergo skal man altså ikke gå og håbe for meget på, at vi får Dembélé at se på Stamford Bridge her midtvejs i sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED