Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 18:09
Koster 400 millioner: Tottenham og Liverpool interesserede i Leeds-profil

Kalvin Phillips har fået en fremragende start på Premier League-karrieren, og nu skulle flere topklubber overveje et bud


Det vakte opsyn, da Gareth Southgate indkaldte Kalvin Phillips til den engelske landsholdstrup, før midtbanespilleren havde et eneste Premier League-minut på CV'et. Men de kritiske røster er hurtigt forstummet efter Leeds-profilens flotte start på sæsonen. 

Phillips har spillet samtlige minutter for Marcelo Bielsas hold og har været omdrejningspunktet på det stærkt spillende mandskab. Og det har nu vakt interessen hos to af rækkens storklubber. 

Ifølge blandt andet The Mirror og FourFourTwo er både Liverpool og Tottenham således lune på Phillips, der har kontrakt med Leeds frem til 2024.

The Whites menes at ville have hele 410 millioner kroner for deres 24-årige stjerne, og et eventuelt bud fra en af de to klubber ville tidligst indfinde sig næste sommer.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED