Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 15:56
Koster 170 millioner: PL-trio har øje på West Bromwich-profil

West Bromwich er ikke villig til at lade Sam Johnstone gå helt billigt til sommer.


Det er kommet frem, at Manchester United, Tottenham og West Ham har kig på Sam Johnstone frem mod næste sæson, men det bliver ikke helt billigt at hente målmanden, selvom West Bromwich rykker ned fra Premier League.

For ret troværdige The Telegraph skriver, at nedrykningstruede West Bromwich har tænkt sig at kræve 170 millioner kroner for Johnstone, hvis det altså ender med en nedrykning.

Ellers bliver han dyrere.

Den engelske målmand har kun lidt over et år tilbage af sin kontrakt, men han blev i marts indkaldt til det engelske landshold, og han er samtidig også den målmand med flest redninger i Premier League denne sæson.

Det er blandt andet derfor, at West Bromwich kræver en ganske stor sum for Johnstone, der kom til klubben fra Manchester United i 2018.

Manchester United har en videresalgsklausul på 15 procent indbygget i den aftale.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED