AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 09:39
Kort ophold i klubben: United er under pres i Ighalo-forhandlinger

Shanghai Shenhua er ikke interesseret i at lade Manchester United forlænge sin lejeaftale med Odion Ighalo.


Den 30. juni plejer at være skæringspunktet, hvor lejeaftaler og spillerkontrakter ophører, men Odion Ighalos skifte til Manchester United er noget anderledes. Og det lægger Manchester United under pres, skriver The Times.

For klubbens lejeaftale med den nigerianske angriber og Shanghai Shenhua udløber allerede den 31. maj, og sådan som Premier League i øjeblikket er suspenderet, er der meget lille chance for, at sæsonen vil være spillet færdig til den tid.

Derfor er Manchester United selvfølgelig interesseret i at kunne forlænge Ighalos lejekontrakt - i hvert fald frem til sæsonens afslutning.  Men det er Shanghai Shenhua angiveligt ikke villige til.

I stedet har den kinesiske klub stillet The Red Devils et ultimatum;  Enten signer I ham permanent, eller også vender Ighalo tilbage til os i slutningen af maj.

Shanghai Shenhua kræver angiveligt £15 millioner for den 30-årige angriber, som nåede at vise sig som et friskt pust i Manchester United-offensiven, inden al fodbold blev indstillet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED