AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 09:53
Kontroversielt: Van Dijk kan ikke engang drømme om at matche Ramos

Den spanske kommentator Joaquin Maroto mener ikke, at Virgil Van Dijk fortjener at vinde Ballon d'Or.


Virgil Van Dijk anses af mange som storfavorit til at blive hædret med Ballon d'Or-prisen efter en fantastisk sæson med Liverpool.

Men det er dybt uretfærdigt, mener fodboldkommentatoren Joaquin Maroto, der er fast klummeskribent for spanske Marca.

For hvordan kan Liverpool-forsvareren potentielt vinde den største individuelle fodboldpris, når Sergio Ramos ikke har vundet den?

- Jeg er chokeret over, hvordan den halve verden mener, at Van Dijk skal vinde Ballon d'Or, når en spiller som Sergio Ramos ikke har vundet den, skriver Maroto.

- Van Dijk kan end ikke drømme om at matche Ramos' antal titler og bedrifter.

Historisk set bliver forsvarere overset, når France Football uddeler den årlige pris, men Maroto er bitter og mener, at spanske spillere også har en tendens til at blive forbigået, når årets bedste spiller bliver udnævnt.

Xavi og Iniesta burde måske have vundet prisen, men det mener Maroto også, at Sergio Ramos burde. For selvom Real Madrid-kaptajnen ikke havde en ligeså stor sæson som Virgil Van Dijk sidste år, så har han haft en større karriere.

Og det burde man lægge mere vægt på, når man uddeler Ballon d'Or, mener den spanske kommentator. 

- Det er synd for Ramos, at disse individuelle priser belønner store præstationer i én sæson i stedet for en hel karriere, skriver Maroto.

- Man kan ikke overse hans titler og de milesten, han har opnået. Han har repræsenteret Spanien i 15 år og vundet alt, der er at vinde. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED