AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 15:53
Kontroversiel liste: Warnock udnævner de 5 bedste trænere i Premier League-historien

Neil Warnock er kommet med sit bud på de fem største managers i Premier League gennem tiden.


Neil Warnock har selv dedikeret størstedelen af sit liv og har været professionel træner gennem flere årtier, så det er ikke helt sort at sige, at den tidligere Cardiff- og Crystal Palace-træner ved noget om dét at være manager.

Nu har Warnock så forsøgt at sætte sin top fem over de bedste trænere,  vi nogensinde har set i Premier League, og lad os bare sige, at den er kontroversiel.

Du kan se den herunder:

5. José Mourinho

- Jeg kan godt lide måden, han håndterer medierne på, når hans hold befinder sig i svære tider, argumenterer Warnock til Talksport.

José Mourinho er også svær at se bort fra.  Han forvandlede Chelsea med hjælp fra Roman Abramovichs millioner over to omgange og har vundet Premier League over tre omgange.

4. Sir Alex Ferguson

- Jeg vil nok vælge Sir Alex lige lidt foran José Mourinho, fordi Alex har været i gang længere, siger Warnock.

Dette er et kontroversielt valg.  Man kunne argumentere for, at den legendariske Manchester United-træner måske er den største manager nogensinde, men Warnock giver sin forklaring:

- Han var i en æra, hvor mandskabshåndtering var det vigtigste. Det handlede ikke om trænerstab, men mandskabshåndtering, og det var Alex nok den bedste til, siger Warnock.

3. Jürgen Klopp

- Jeg tror kun, at Klopp er i begyndelsen, og han skal nok blive endnu bedre, siger Warnock, der altså har valgt at sætte Liverpool-tyskeren foran ærkerivalernes Sir Alex Ferguson, selvom Klopp kun har været i Premier League siden 2015.

- Hans syn på det hele og dét, han har gjort for klubben og dens fremtid med de unge spillere, og så tror jeg også, at han har ti gode år i sig yderligere.

- Lige nu er han nummer tre, men han kan sagtens være nummer et om nogle få år.

2. Pep Guardiola

- Sidste sæson fik jeg selv syn for hans hold med Cardiff, og jeg har aldrig set et hold med en sådan bevægelse. Han har været i gang i nogle år, men han er fantastisk, og hans indflydelse hele vejen ned i de mindre divisioner betyder, at jeg giver ham andenpladsen, siger Warnock.

1. Arsene Wenger

Warnock mener,  at Arsene Wenger fortjener titlen som den største træner Premier League nogensinde har haft.

Han anerkender dog også, at det måske ikke var det umiddelbare valg for mange.

- Det er måske komplet anderledes fra andre, men jeg ville vælge Wenger som nummer ét, for han ændrede hele synet på moderne fodbold, siger Warnock.

- Han bragte så mange ting med sig, som aldrig var blevet tænkt på.  Ernæringsekspeter, fitness-ansatte og brugen af video-teknologi.  Han tog det hele med sig, da han kom til Premier League, så han er min nummer ét, siger Warnock.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED