Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 22:40
Kontraktudløb til sommer: FC Barcelona overvejer gratis Agüero

Sergio Agüero har stadig ikke fået forlænget sin kontrakt med Manchester City, og nu overvejer FC Barcelona efter sigende at hente den 32-årige angriber


Argentinske Sergio Agüero er Manchester Citys mest scorende spiller i historien, men stjerneangriberen har haft en svær sæson, der har været præget af skader og senest corona-smitte. 

The Citizens har endnu ikke forlænget Agüeros kontrakt, og flere forlydender går på, at det meget vel kan være slut på det lange og succesrige samarbejde efter denne sæson.

Det er en udvikling, som de følger tæt i det spanske, hvor FC Barcelona ifølge Mundo Deportivo lurer på at tilbyde Agüero en kontrakt. Angriberens agent skulle have henvendt sig til catalanerne, og på trods af Agüeros skadeshistorik, er de måske interesserede.

Barcelona har nemlig manglet en nier siden de lod Luis Suarez gå i sommer, og corona-pandemiens indvirkning på klubbens finanser gør, at dyrere transfermål som Lautaro Martinez og Erling Braut Håland nok ikke er sandsynlige til sommer. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED