Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 14:05
Kontrakten i Kina er ophævet: Gør Benitez comeback i Premier League?

Rafael Benitez har fået sin kontrakt med Dalian Pro ophævet, melder flere engelske medier.


Den tidligere Liverpool, Chelsea og Newcastle-træner Rafael Benitez er ude af sin kontrakt med kinesiske Dalian Pro, som den spanske manager har stået i spidsen for gennem de seneste to sæsoner. Det erfarer Daily Mirror og en række andre engelske medier.

Benitez befinder sig allerede i England, hvor hans familie også er bosat. Og årsagen til, at han har fået sin kontrakt med den kinesiske klub ophævet, skulle efter sigende være af bekymring for COVID-19-situationen.

Derfor skulle han have meddelt Dalian Pro, at han ikke ønsker at forlade Storbritannien og den landsomspændende lockdown, englænderne befinder sig i. Dermed står han til at misse sæsonstarten i den kinesiske liga, og det fungerer jo af gode grunde ikke. Derfor er parterne blevet enige om at skilles.

Ifølge Paul Joyce fra The Times ønsker Benitez endnu at fortsætte trænerkarrieren, og spanieren er angiveligt allerede på udkig efter sin næste stilling.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED