Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 21:47
Kontrakten er på plads: Her er Donnarummas nye klub

Fabrizio Romano fortæller det seneste nye i sagen om Gianluigi Donnarummas fremtid.


Gianluigi Donnarumma kommer ikke til Premier League i denne omgang.

Transferguruen Fabrizio Romano skriver nemlig på sin Twitter-profil, at den transferfrie italienske landsholdsmålmand har fået en kontrakt med Paris Saint-Germain på plads.

Næste uge skal Donnarumma gennem det obligatoriske lægetjek hos den franske storklub, inden aftalen kan blive annonceret.

Hvis handlen som ventet går igennem, vil Donnarumma være den anden spiller, som PSG har henter på en fri transfer denne sommer. For nylig har klubben også skrevet kontrakt med Georginio Wijnaldum, som er kommet til fra Liverpool.

Den italienske målmand har kontraktudløb hos AC Milan ved udgangen af denne måned, og det står klart, at han ikke fortsætter hos Milano-klubben, der allerede har hentet franske Mike Maignan i Lille som erstatning.

Flere Premier League-klubber har på rygtebasis været sat i forbindelse med Donnarumma, som ser ud til at skulle kæmpe med Keylor Navas om spilletiden fremover.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE