Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 07:19
Kontrakt revet over: Levende brasiliansk legende er officielt fri på markedet

Brasilianske Dani Alves har netop forladt Sao Paulo gratis, bekræfter klubben selv.


Den tidligere Barcelona og Brasilien-stjerne Dani Alves er nu frit tilgængelig på transfermarkedet, efter at have forladt sin klub Sao Paulo gratis.

Klubben bekræfter selv, at de og den 38-årige fodboldveteran har endt samarbejdet et lille år inden, det oprindeligt var planen.

Sao Paulo åbnede op om situationen i et pressemøde i mandags, og nu er bruddet altså officielt.

Dani Alves har aldrig spillet en Premier League-kamp i løbet af sin 21 år lange karriere, hvilket det nu lader til at være sidste chance for.

Vi kender alle Dani Alves som en innovativ højre back mindende om en spiller som Liverpools Trent Alexander-Arnold blandt aktuelle stjerner, hvis nogen.

Den levende legende har dog dækket flere forskellige pladser i løbet af karrierens senere år, hvor Sao Paulo primært har benyttet sig af Dani Alves i forskellige roller på midtbanen.

Alves, der spillede med nummer 10 på ryggen i Sao Paulo, var med Brasiliens U23-hold til OL i Japan i sommer, hvor man vandt guld.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE