AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2021 16:11
Kontakten er taget: Sheffield United vil leje to United-spillere

Eurosport skriver, at Sheffield United er i kontakt med Manchester United angående to potentielle lejeaftaler.


Sheffield United har forhørt sig om muligheden for at leje Jesse Lingard og Brandon Williams denne måned, erfarer Eurosport.

The Blades er desperate efter at lave to signings, som kan hjælpe Chris Wilder med at vende den synkende skude, og Williams og Lingard er blandt spillerne, som Sheffield United håber på potentielt at kunne leje.

Southampton skulle også udvise interesse i 20-årige Williams, som måske, måske ikke er til at hente i dette transfervindue. Der har været delte meldinger om, hvorvidt Ole Gunnar Solskjær ønsker at udleje forsvareren.

I princippet vides det heller ikke, om nordmanden føler, Lingard kan få en rolle at spille i det mulige titelræs. Ikke desto mindre skulle Sheffield United have kontaktet Manchester United allerede i december for at forhøre sig om chancen for at leje den 28-årige midtbanespiller.

Ifølge Eurosport er der rigtig god grund til at tro, at Lingard forlader Old Trafford før Deadline Day i dette transfervindue, men i øjeblikket skulle englænderen se tiden - og andre eventuelle tilbud - an, før han træffer en beslutning vedrørende Sheffield United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE