AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 14:33
Konkurrent til FC Nordsjælland: Fiorentina vil have Gerrards fætter

FC Nordsjælland har forsøgt at leje Bobby Duncan i Liverpool, men nu har også Fiorentina forsøgt sig med et bud på englænderen. Det skriver Sky Sports.


Bobby Duncan, som er fætter til den tidligere Liverpool-anfører, Steven Gerrard, var med på Liverpools træningslejr i USA og scorede i træningskampen mod Tranmere tidligere på sommeren.

Han skiftede til Meyserside-klubben fra Manchester City sidste sommer og scorede i sidste sæson mod sin tidligere klub i FA Youth Cup-finalen, som Liverpool vandt på straffespark.

Men den bare 18-årige angriber, som nettede 25 gange for Liverpools U/18-mandskab i sidste sæson, har tiltrukket sig interesse fra danske FC Nordsjælland, og Superliga-klubben forsøgte at leje Duncan tidligere på ugen. Ifølge Sky Sports blev buddet dog afvist af Liverpool.

Spekulationerne om Duncans fremtid i Liverpool er dog ikke ovre endnu, for det engelske medie erfarer lørdag, at klubben nu har modtaget et tilbud på unge Duncan fra Fiorentina. Der er angiveligt tale om en lejeaftale med en indbygget købsklausul.

Serie A-klubben har tidligere på sommeren forstærket sig med navne som Kevin-Prince Boateng, Erick Pulgar og senest Franck Ribery.

Bobby Duncans kontrakt med Liverpool udløber i sommeren 2021.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED