Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:01:2022 18:56
Konkurrence til Wass: Atlético Madrid går efter Premier League-back

Daniel Wass kan få konkurrence som højre back for Atlético Madrid.


Atlético Madrid solgte tidligere på måneden Kieran Trippier til Newcastle, og det hul på højre back så Daniel Wass ud til at skulle udfylde, men den spanske storklub har tilsyneladende ikke nok i danskeren.

For ifølge både The Athletic og Sky Sports har Atlético Madrid rettet henvendelse til Aston Villa med henblik for at erhverve sig Matty Cash.

Den 24-årige back, der har gjort en rigtig god figur for Aston Villa, hvilket har medført udtagelse til det polske landshold, skifter dog ikke nødvendigvis i dette transfervindue.

Atlético Madrid afviser ikke at byde i januar, men det er mere sandsynligt, at den spanske klub går helhjertet ind i forsøget til sommer, hvor Aston Villa også menes at være mere tilbøjelige til at sælge Cash.

Han har også fortsat kontrakt med klubben frem til sommeren 2025, og for halvandet år siden betalte Aston Villa £15 millioner for ham, så Atlético Madrid får ham næppe billigt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE