Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2021 12:14
Konkurrence til Liverpool: Real Madrid har 'Operation Mbappé' klar

Real Madrid gør sig klar til at hente Kylian Mbappé næste sommer, melder spansk avis.


Kylian Mbappé er over flere omgange blevet kædet sammen med et skifte til Liverpool, men de er ikke de eneste, der vil have fingrene i franskmanden.

PSG-stjernen står øverst på Real Madrids ønskeliste, og selv om den spanske hovedstadsklub er hårdt ramt økonomisk grundet corona-pandemien, er de fast besluttet på at gøre Kylian Mbappé til Real Madrid-spiller næste sommer.

Den spanske avis, AS, melder i dag, at Real Madrid har lavet en plan for, hvordan de kan hente ham. De kalder planen for 'Operation Mbappé'.

Et potentielt skifte afhænger af, at Kylian Mbappé ikke forlænger sin kontrakt med PSG, som står til at udløbe i 2022. Hvis han gør det klart for PSG, at han ikke ønsker at forlænge, så kan de muligvis være villige til at sælge ham, og ifølge avisen vil de have mellem £135-200 millioner for ham.

Derfor er Real Madrid nødt til at sælge ud for at finansiere et skifte og samtidig have plads i lønbudgettet, og her vil man sælge seks spillere: Gareth Bale, Isco, Luka Jovic, Brahim Diaz, Dani Ceballos og Marcelo.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED