AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 10:12
Kongen vender tilbage: Mourinho vil hente Fellaini til Tottenham denne januar

José Mourinho ønsker at hente Marouane Fellaini til Tottenham.


José Mourinho har aldrig været bange for at genbruge den samme spiller for forskellige klubber, og nu skulle Tottenham-træneren angiveligt ønske at blive genforenet med ingen andre end Marouane Fellaini.

Det skriver belgiske La Derniére Heure.

Fellaini forlod Manchester United til fordel for Shandong Luneng midtvejs i sidste sæson og skulle nyde livet i den kinesiske liga.  Den hovedstødsstærke belgier har scoret 12 mål og lavet fem assists i 32 kampe.

Shandong Luneng nyder også relativt stor sportslig succes med en femteplads i ligaen og en plads i den kinesiske pokalturnering, som man dog tabte sidste fredag.

Men Fellaini fik lidt trøst i nederlaget, for få timer efter skulle Fellaini være blevet kontaktet af José Mourinho. Det erfarer La Derniére Heure.

Her skulle den nye Tottenham-træner have tilkendegivet, at han ønsker at blive genforenet med Fellaini og har gjort ham til en prioritet i vintertransfervinduet.

Mourinho skulle angiveligt synes, at hans nuværende Tottenham-hold mangler en spiller med de kvaliteter,  som belgieren besidder.

Derfor tyder det på, at Fellaini kan vende tilbage til Premier League 11 måneder efter, han forlod ligaen.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED