AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 22:17
Konen kom i vejen: Derfor afviste Klopp Manchester United

Tidligere Liverpool-stjerne Phil Thompson fortæller, at det var Jürgen Klopps kone, der satte en stopper for tyskerens skifte til ærkerivalerne.


Jürgen Klopp har transformeret Liverpool fuldstændigt, siden han erstattede Brendan Rodgers i 2015. Men det kunne i stedet have været Manchester United, som tyskeren havde genrejst, havde det ikke været for Klopps ægtefælle.

For Klopp havde angiveligt muligheden for at overtage trænersædet på Old Trafford, da David Moyes forlod klubben i 2014.  Robbie Fowler udtalte sidste måned, at det skyldtes, at Manchester United "udelukkende fokuserede på kommercielle værdier".

Nu har endnu en tidligere Liverpool-stjerne, Phil Thompson, kommet med sin forklaring på, hvorfor Klopp valgte at afvise Manchester United.

- Jeg interviewede engang Jürgen Klopp for Sky Sports, og jeg spurgte, om han og Liverpool var som skabt for hinanden. Han kiggede på mig og spurgte; "Hvorfor?,"  fortæller Thompson til TV2.no.

- Så fortalte Klopp mig, at han kunne have overtaget Manchester United, men hans kone følte ikke, at det var det rigtigt på dét tidspunkt.  Da Liverpool-jobtilbuddet kom, sagde konen, at det passede.

- Der er noget mærkeligt ved det, og det er næsten som om, Klopp blev skabt til Liverpool.

I dag kan Liverpool-fans i hvert fald juble over, hvordan den tyske træner fører dem fra succes til succes, mens Manchester United-fans kun kan gisne om, hvad der ville være sket, hvis Klopps kone ikke havde fået ham til at afvise dem.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED