AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 16:55
Kompany: van Dijk er Premier Leagues bedste nogensinde

Vincent Kompany har udpeget Virgil van Dijk som Premier Leagues bedste nogensinde foran navne som John Terry og Rio Ferdinand.


Virgil van Dijk er løbet med en masse hæder efter sidste sæsons fantomsæson, hvor han hjalp Liverpool til en andenplads i ligaen og en Champions League-medalje.

Derfor har han da også vundet PFA's og UEFA's 'Årets Spiller', ligesom han er nomineret til dette års Ballon d'Or sammen med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Nu får hollænderen således mere ros, da Manchester City-legenden Vincent Kompany, som er i England for at se sin egen testimonial-kamp senere i dag, mener, at van Dijk er Premier Leagues bedste på sin position nogensinde.

- Jeg ville sige, at det er van Dijk. Han har ikke været på scenen ligeså længe som John Terry og Rio Ferdinand, som var der længe, men han har vist hvad han kan de seneste år. Han har vist, at hvis han var kommet til tidligere, havde han været i toppen tidligere. Liverpool før og efter van Dijk er to forskellige ting, og den kredit giver jeg ham, lyder det fra Kompany ifølge Goal.

Liverpools fans har haft fornøjelsen af at se van Dijk i trøjen 78 gange. Foruden sit defensive arbejde har han scoret otte mål for klubben i ligasammenhæng. 

I sin første fulde sæson for klubben indkasserede holdet blot 22 mål, hvilket står i stærk kontrast til de forgangne sæsoner, hvor The Reds indkasserede henholdsvis 46 og 42 mål imod sig. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED