AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 11:30
Kompany håber på at slæbe Manchester City-talenter med sig til Belgien

Ex-kaptajnen håber på at kunne lokke Manchester Citys talentansvarlige samt en række lovende talenter med sig til Anderlecht.


Hvis det står til Vincent Kompany,  så drager Simon Davies,  Manchester Citys ansvarlige for talentakademiet,  samt en række unge spillere med midterforsvareren til Anderlecht.  Det skriver ESPN.

33-årige Kompany afslørede søndag, at han forlader The Citizens for at blive spillende træner for Anderlecht.  I samme ombæring udtalte Kompany, at han håber på at kunne efterligne Pep Guardiolas spillestil i den belgiske klub.

For at fremme det mål forsøger Kompany nu at lokke Simon Davies og en række af klubbens talenter med sig,  og det tyder ikke på, at Manchester City vil forsøge at forhindre det.

ESPN skriver, at de engelske mestre er ivrige efter at bibeholde det stærke bånd til Kompany og ser det som en mulighed for, at klubbens unge spillere kan udvikle sig i den belgiske liga.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED