Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2022 18:52
Kommentator vil have ændret reglerne: "Det er en joke"

Den tidligere Tottenham-spiller og nuværende kommentator fór til tasterne for at lufte sin frustration, da Harry Kanes mål onsdag aften blev underkendt.


Den tidligere Tottenham-spiller fór til tasterne for at lufte sin frustration, da Harry Kanes mål onsdag aften blev underkendt.
 
Tottenham mødte onsdag aften Chelsea i Carabao Cuppens semifinale, hvor man sammenlagt røg ud med 0-3.
 
Spurs fik et mål underkendt og blev oprindeligt tilkendt to straffespark, som dog senere blev trukket tilbage efter VAR-tjek.
 
Det er dog ikke straffesparkene - eller mangel på samme - der stjæler overskrifter dagen derpå.
 
Den tidligere Tottenham-spiller Jamie Ohara - som i dag er kommentator på talkSPORT og Sky Sports - vil nemlig have reglerne ændret, således, at offside-reglerne i stedet hedder, at der kun er offside, hvis man er foran den sidste forsvarsspiller - og ikke mand.
 
Da der var spillet omkring en time af kampen, afleverede Lucas Moura en løs bold til Harry Kane, som var placeret foran Kepa, der var kommet på skovtur.
 
Den engelske angriber skulle dermed kun udplacere Rüdiger, hvilket han gjorde.
 
Det så ud som om, at det var et legitimt mål, men Kane viste sig at være en my offside, da den blev tjekket igennem i VAR-vognen. Rüdiger var nemlig sidste mand, og derfor stod målet ikke. 
 
Mens en del brugere var enige med Ohara, var der bestemt også mange, som var i den modsatte ende af spektret.
 
Herunder kan du se målet:
 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE