AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 18:14
Kommentator-veteran: Derfor bliver Liverpool markant dårligere i næste sæson

Andy Gray er overbevist om, at vi får et mindre dominant Liverpool-hold at se i næste sæson.


Liverpool har været ekstremt dominante i denne sæson, og havde det ikke været for en global sundhedskrise, ville The Reds formentligt allerede være blevet kåret som engelske mestre nu.

Men Andy Gray kan slet ikke se The Reds ramme samme niveau i næste sæson, selvom de i store dele af denne har været noget nær urørlige.

Det anerkender Gray også gerne, men han føler samtidigt også, at marginalerne har været på Liverpools side.

- Liverpool har været mile foran alle andre i denne sæson, men jeg håber, Liverpool-fansene vil give mig ret, når jeg siger, at de spillemæssigt var bedre i sidste sæson. De spillede bedre fodbold, hvor de i denne sæson har været bedre professionelt, siger Gray til BeIN Sports.

- Der er mange ting, som er gået deres vej, som næppe vil ske igen i næste sæson. De mister måske en spiller eller to til sommer, og fortsætter Van Dijk med at være så dominant? - Vil fronttrioen udgøre samme trussel, og vil deres backs være ligeså eventyrlystne på flankerne?

Det er gode spørgsmål, som hverken du, jeg eller Andy Gray kan besvare før næste sæson, men veterankommentatoren har måske en pointe i, at konkurrenterne vil være ekstra motiverede og glubske efter at lukke hullet til Liverpool.

- Der er mange ting, som gør, at jeg ikke kan se Liverpool være ligeså dominante næste sæson. Desuden ved konkurrenterne nu også, hvor højt barren er sat, og at de selv bliver nødt til at oppe sig for at komme derop, siger Gray.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED