Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 07:58
Kommentator: To spillere er for gode til at spille for Mourinho

Adrian Durham mener ikke, at José Mourinho ønsker Dele Alli og Harry Winks, der måske ville passe bedre ind hos et mere offensivt orienteret hold.


José Mourinho er kendt for sin betondefensiv og hurtige omstillingsspil, men The Special One er aldrig blevet betegnet som en særligt offensivt-orienteret manager, og det skader spillere som Dele Alli og Harry Winks.

Det mener Talksport-kommentatoren Adrian Durham, der ser den engelske midtbaneduo lide under portugiserens konservative spilletøjler.

- Enhver klub, der gerne vil vinde titler, har brug for en spiller som Harry Winks på midtbanen. Han kigger hele tiden efter afleveringen og chancen for at angribe, og jeg beundrer det, han bringer, men Mourinho ser det tydeligvis ikke, siger Durham til Talksport.

- Jeg ser også en Dele Alli, der kan spille kloge bolde fra 10'er-positionen, scorer mål, og han spiller godt, hvis han trænes godt. De er begge i stand til at spille med rigtig kvalitet, men José ønsker dem ikke på sit hold.

Derfor spekulerer Durham nu over, om man kan forklare den engelske midtbane-duos udeladelse fra Premier League-startelleveren i store dele af sæsonen med, at de simpelthen er for gode boldspillere.

- Hvis Mourinho ikke ønsker spillere, som er gode på bolden, kan aflevere bolden frem, er de så for gode til Spurs lige nu, på grund af måden han sætter sit hold op på? - Har de for meget talent til at spille den simple, men effektive måde, Mourinho spiller bold på? spørger Durham retorisk.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED