AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 18:17
Kommentator: Pochettino kommer til at knuse Spurs-fans' hjerter

Jermaine Jenas er sikker på, at den ny fyrede Tottenham-træner får sig et "monster"-job.


Mauricio Pochettino får sig et "monster"-job, når han vender tilbage, og det kan meget vel ende med at hjemsøge Tottenham. Det mener klubbens tidligere profil Jermaine Jenas.

- Poch kommer sikkert til at sidde ude i et halvt til et helt år, men så får han også et job som toptræner. Manchester United, Real Madrid, Juventus, Bayern München. Det bliver et "monster"-job", og han kommer sikkert tilbage og knuser Spurs-fansenes hjerter, siger Jenas til The Express.

Han ser det generelt som ét stort gamble at fyre Mauricio Pochettino og hyre José Mourinho i hans sted, men det kan måske betale sig.

- Det betaler sig kun, hvis Mourinho og Tottenham-truppen leverer et trofæ for første gang i 11 år. Så er det en succes, siger Jenas, der dog også tror, at Mourinho er motiveret og egnet til det.

- Jeg tror, hans 11 måneder på sidelinjen har hjælpet ham med at genopfinde sin måde at træne på. Han starter på en frisk og har alle ingrendienser og nådesløsheden til at få det til at ske, siger den tidligere Tottenham-spiller.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED