Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:03:2021 10:55
Kommentator: Det er "umuligt" at se 28-årig Arsenal-profil indgå i Artetas planer

Granit Xhaka kostede Arsenal dyrt i weekendens kamp mod Burnley, og Tony Cascarino har svært ved at se, hvordan schweizeren skal kunne fortsætte i klubben.


Mikel Arteta sagde før lørdagens kamp mod Burnley, at Arsenal har behov for en hidtil uset mængde aktivitet på transfermarkedet, hvis klubben skal kunne konkurrere i toppen af Premier League igen.

Derfor er Tony Cascarino overbevist om, at Granit Xhaka må blive et offer på sommerens transfervindue. Lørdag var schweizeren uheldigt involveret i Burnleys udligning til slutresultatet 1-1, og kommentatoren har svært ved at se, hvordan midtbanespilleren skal kunne få en rolle på sigt.

- Xhakas fejl mod Burnley er en af de værste, du kommer til at se i hele denne sæson. Der er absolut ingen grund til, at en midtbanespiller, der har tre mand i røven på sig, skal kræve bolden i sit eget felt, skriver Cascarino for The Times.

- Arteta har lagt op til, at der er behov for en masse transferaktivitet, før klubben kan konkurrere om titler igen. Derfor er det også svært at se, hvordan Xhaka skal kunne indgå i hans langsigtede planer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED