Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 12:27
Kommentator: Det er på tide Arteta får samme kritik som Solskjær

Talksports Alex Crook mener, Mikel Arteta bør udsættes for samme kritik som sin kollega fra Manchester United.


De engelske medier elsker at kritisere Ole Gunnar Solskjær, men lige nu befinder Mikel Arteta og Arsenal sig under The Red Devils i tabellen, og Londonklubben befinder sig i en regulær scoringskrise.

Klubben har ikke scoret på andet end dødbolde eller straffespark siden den 4. oktober mod Sheffield United, og det er 34 år siden, at The Gunners sidst har startet en sæson så målfattigt som denne.

Derfor mener Alex Crook fra Talksport, at det nu er på tide at granske Artetas præstationer nærmere, for modsat Solskjær er spanieren hidtil sluppet for den helt store kritik.

- Jeg tror alle, vi kan blive enige om, at United er startet dårligt, men Arsenal er nummer 11 nu og en plads under dem. Vi har kritiseret Solskjær rigeligt, men man bliver simpelthen nødt til også at stille spørgsmålstegn ved Mikel Arteta nu, siger Crook til Talksport.

- Forskellen på de to er nok, at han vandt FA Cuppen sidste sæson, men en 11. plads, en negativ målforskel, ingen mål fra åbent spil. Aubameyang har tilsyneladende helt glemt, hvordan man scorer mål. Det hele er efterhånden ret bekymrende.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED