Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:03:2021 14:00
Kommentator: City er dårligere med De Bruyne end uden

Talksports' Alex Crook mener ikke, det har gavnet Manchester City at få Kevin de Bruyne tilbage fra skade.


Kevin de Bruyne leverede en forglemmelig præstation i nederlaget mod Manchester united søndag, hvor han helt tydeligt endnu manglede skarpheden i sit spil efter en længere periode ude med skade.

Belgieren anses af mange som den måske bedste spiller i Premier League, men i sin nuværende form er The Cityzens bedre uden playmakeren. Det mener Talksport-kommentator Alex Crook.

- Jeg synes, Kevin de Bruyne svækker City lige nu med sin nuværende form, fortæller Crook til Talksport.

Det skyldes særligt, at klubbens mest formstærke spiller, Ilkay Gündogan, må rykke en tand længere tilbage på banen, når De Bruyne er med på holdet.

- Jeg ved, det er langt ude at sige, men da De Bruyne var skadet, var det Gündogan, der uge ind og uge ud leverede for holdet. Når De Bruyne er med, mister Gündogan sin offensive trussel, fordi han naturligt falder længere tilbage på banen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED