AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2019 23:06
Kommende PL-chef træder tilbage efter lækkede intim-beskeder

Den kommende direktør for Premier League, David Pemsel, er trådt tilbage få måneder inden sit nye job, efter avis har lækket intime beskeder mellem ham og en ung kvindelig medarbejder.


51-årige David Pemsel stod til at blive administerende direktør for Premier League fra årsskiftet.

Men sådan kommer det ikke til at gå.

Den nuværende direktør for den britiske mediekoncern Guardian er nemlig blevet taget i at skrive intime beskeder til en kvindelig medarbejder, som skulle være i 20'erne.

Det er The Sun, som har bragt historien om den gifte David Pemsels tekstmæssige udskejlser, og flere screenshots, der florerer på nettet, bekræfter dette.

David Pemsels har blandt andet skrevet "jeg foreslår, at vi kysser og ser, hvad der sker", hvortil den kvindelige medarbejder svarer "jeg foreslår, at det er en dårlig idé".

Pemsel forsøger i sine tekster også at overbevise kvinden om at tage på restaurant med ham i en smuk kjole - også selv om hun skulle være stædig.

Guardian udsendte fredag en pressemeddelelse, hvor det blev noteret, at Pemsel ikke som planlagt ville overtage erhvervet som administrativ direktør for Premier League fra årskiftet, og at der samtidig var iværksat en intern undersøgelse, der omhandler Pemsel og hans private liv.

Repræsentanter fra Englands øverste ligaer vil nu skulle udpege en ny direktør.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED