Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2020 10:59
Kombineret XI: Tottenham - Manchester City

I anledning af dagens brag har vi sammensat en startopstilling bestående af de bedste spillere fra Tottenham og Manchester City.


Der venter en vaskeægte lækkerbisken, når Tottenham og Manchester City senere i dag krydser klinger. 

Som optakt til kampen har vi sat os for at finde den bedste startopstilling bestående af spillere fra de to hold. 

Målmand: Ederson

Både Ederson og Lloris står noteret for to clean sheets i denne sæson, men brasilianeren får akkurat pladsen, da hans topniveau er højre end franskmandens. 

Højreback: Kyle Walker

Matt Doherty er en ganske habil spiller, men han må give fortabt mod Kyle Walker, der simpelthen er en bedre spiller end Doherty. 

Midterforsvarer: Ruben Dias 

Kampen stod mellem Dias og Alderweireld, men mens belgieren har set bedre dage, så har Dias imponeret stort siden skiftet til City. Han er fremtidens mand, og City vil næppe fortryde, at de betalte en stor sum penge for ham. 

Midterforsvarer: Aymeric Laporte

Dias' franske makker får selvfølgelig også en plads i det centrale forsvar. Det kan der slet ikke herske nogen tvivl om. 

Venstreback: Sergio Reguilon 

Denne position er ret billigt til salg. I Manchester City har de været nødt til at bruge højrebacken Joao Cancelo på positionen, hvilket selvfølgelig ikke er optimalt. Pladsen går derfor også til Reguilon, der har gjort det fortrinligt siden skiftet fra Real madrid. 

Central midtbanespiller: Pierre-Emile Højbjerg

José Mourinho var meget interesseret i at hente danskeren til Tottenham, og det forstår man godt. Under portugiserens ledelse har Højbjerg strålet og været en afgørende figur for Spurs. 

Central midtbanespiller: Rodri 

Rodri er selvfølgelig også med på holdet. Spanieren er fast inventar i Manchester Citys startopstilling, og Tottenham råder ikke over nogen, der kan slå ham af. 

Offensiv midtbanespiller: Kevin De Bruyne 

Det behøver vel ikke den store forklaring? Belgieren er verdensklasse og er selvskreven på dette hold. 

Højrekant: Raheem Sterling

Englænderen er langt fra kommet flyvende fra start i denne sæson, men vi kender alle til hans kvaliteter, og han skal derfor også være med her. 

Venstrekant: Heung-min Son 

Premier Leagues topscorer skal naturligvis være med. Det kan slet ikke diskuteres. 

Angriber: Harry Kane

Det er overflødigt at diskutere, om Kane skal være med. 7 mål og 8 assists i Premier League siger det hele. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED