AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2020 14:40
Kombineret XI: José Mourinhos værste indkøb

Den portugisiske manager har flere gange ramt ved siden af på transfermarkedet, og talkSPORT har nu lavet en startopstilling bestående af de værste indkøb, han har foretaget i Chelsea, Inter, Real Madrid og Manchester United.


José Mourinho har gennem årene vundet adskillige trofæer i mange klubber, men det er ikke alt, hvad portugiseren rører ved, der bliver til guld. 

På transfermarkedet har han hentet en del spillere ind, som har floppet fælt, og talkSPORT har nu skabt en startopstilling med de værste indkøb, han har foretaget i Chelsea, Inter, Real Madrid og Manchester United. 

Målmand: Emiliano Viviano (Inter) 

Italieneren blev hentet til Inter i 2009, men han nåede aldrig at spille en eneste kamp for Milano-klubben. 

Højreback: Khalid Boulahrouz (Chelsea) 

Chelsea valgte i sommeren 2006 at betale £8,5 mio. for den hollandske back, hvilket viste sig at være en rigtig dårlig idé. Hollænderen floppede fælt, blev solgt videre året efter for et noget lavere beløb og havnede senere i Brøndby. 

Midtstopper: Papy Djilobodji (Chelsea) 

Det kom som en stor overraskelse, da Chelsea hentede midtstopperen i 2015, og opholdet var da også en gigantisk fiasko. Djilobodji fik kun et kort indhop i Liga Cuppen, hvorefter han blev udlejet til Werder Bremen og senere solgt til Sunderland. Heldigvis for Chelsea solgte de ham for mere, end de havde købt ham for, men det ændrer ikke på, at han var et flop. 

Midtstopper: Tal Ben Haim (Chelsea) 

Israeleren blev hentet ind som back-up, men skader til Ricardo Carvalho og John Terry øgede mængden af spilletid. Han imponerede dog aldrig i den blå trøje og var væk året efter. 

Venstreback: Fabio Coentrao (Real Madrid) 

Real Madrid betalte hele £27 mio. for den portugisiske back, men han levede slet ikke op til prisen. Skader og svingede præstationer ødelagde hans ophold i Madrid-klubben, og han må i den grad betegnes som et flop. 

Højrekant: Ricardo Quaresma (Inter) 

Allerede ved Quaresmas ankomst udtrykte Mourinho bekymringer over offensivspilleren manglende evne til at være taktisk disciplineret. Mourinho mente, at han kunne ændre dette, men sådan gik det ikke. 

Central midtbanespiller: Steve Sidwell (Chelsea) 

Sidwell kom til på en fri transfer fra Reading, men med spillere som Frank Lampard og Michael Essien som konkurrenter havde han aldrig nogen chance på den centrale midtbane, og efter 15 kampe var det farvel og tak. 

Central midtbanespiller: Nuri Sahin (Real Madrid) 

Sahin var en gigantisk succes i Dortmund, hvilket i 2011 fik Real Madrid til at hente ham til klubben. Her skuffede han dog fælt og blev kun noteret for fire ligakampe, inden det var slut. 

Venstrekant: Alexis Sánchez (Manchester United) 

Forventningerne var store, da Manchester United præsenterede Alexis Sánchez, men chileneren blev aldrig nogen succes, og han er i dag udlejet til Inter. 

Angriber: Mateja Kezman (Chelsea)

Kezman havde netop høvlet mål ind på stribe for PSV, da Chelsea hentede ham i 2004, men det blev kun til fire mål i 25 kampe, før serberen drog videre. 

Angriber: Andriy Shevchenko (Chelsea)

Det var en drøm, der gik i opfyldelse for Chelsea, da de i 2006 hentede Shevchenko for et stort beløb, men desværre udviklede det sig til lidt af et mareridt. Med ni mål i 48 ligakampe nåede han aldrig niveauet fra AC Milan-tiden til stor ærgrelse for The Blues. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED