AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 14:47
KOMBINERET XI: Her er alletiders bedste XI med danske Premier League-spillere

Mediet Football365 har sat sig for at sætte den bedste danske Premier League XI til dato.


Målmand: Peter Schmeichel

Der er vist ikke rigtigt nogen diskussion her. Peter Schmeichel anses af mange som den bedste målmand i Premier League-æraen - og den største danske keeper nogensinde.

Højreback: Thomas Helveg

Helveg var en garvet veteran, da han skiftede til oprykkerne fra Norwich i 2004. Afsindig god var han ikke for kanariefuglene, men med mere end 100 landskampe og fem store internationale turneringer for Danmark fortjener han en plads herpå.

Midterforsvarer: Martin Laursen

Laursen var plaget af skader og var tvunget til at lade sig pensionere allerede som 31-årig, men Aston Villa kunne virkeligt godt bruge en forsvarer af danskerens klasse den dag i dag.

Han nåede kun at spille 84 kampe i Premier League, men når han ikke var skadet, var han fremragende.

Midterforsvarer: Daniel Agger

Desværre led Agger ligesom Laursen alt for mange skader gennem karrieren, men han udgjorde i en periode en af de bedste midterforsvars-duoer i Premier League med Jamie Carragher.

Agger kunne også bringe bolden frem og hamre på mål fra distancen, og han er i dag en kultfigur i Liverpool.

Venstreback: Niclas Jensen

Jensen var med til at rykke Manchester City op i Premier League i 2002, dengang The Citizen ikke var den magtfaktor, som de er i dag.

Han forlod dog klubben sæsonen efter, men vendte senere tilbage til Premier League for Fulham.

Højrekant: Dennis Rommedahl

Premier League så måske aldrig det bedste til Rommedahl for Charlton Athletic, men som vi alle ved, havde den hurtige winger en stor karriere i den rød-hvide trøje, og han nåede at repræsentere Danmark hele 126 gange.

Central midtbane: Christian Eriksen

Han er svær at se bort fra, og man kan ikke lade være med at savne ham en smule i Premier League.

51 mål og 62 assists blev det til i Tottenham, og Eriksen har i en årrække været den måske vigtigste spiller for det danske landshold.

Central midtbane: Thomas Gravesen

Hvis Eriksen er den kreative drivkraft på midtbanen, er Gravesen skraldemanden, der skal løbe og samle boldene op -  det er ikke for sjov, at han er husket som "Mad Dog" efter fem år i Everton.

I en periode var han så gd for The Toffees, at han som bekendt endte med at skifte til Real Madrid.

Venstrekant: Jesper Grønkjær

Grønkjær er jo famøst manden, der fik Roman Abramovich til at købe Chelsea, da danskerens sejrsmål mod Liverpool i 2003 sikrede The Blues deltagelse i Champions League året efter.

Grønkjær holdt dog ikke længe i Abramovich-æraen, men det altafgørende mål gør, at han altid vil være en essentiel del af klubbens historie.

Angriber: Jon Dahl Tomasson

Tomasson slog aldrig rigtigt til i Newcastle, hvor han kun holdt en sæson, inden han skiftede videre og fik succes for Feyenoord og AC Milan.

Men med titlen som den mest scorende danske landsholdsspiller til dato er der selvfølgelig ingen grund til at udelade ham,

Angriber: Brian Laudrup

Nicklas Bendtner kunne være blevet valgt, men Football365 giver pladsen til Brian Laudrup, selvom danskeren kun nåede at have et ganske kort ophold i Chelsea.

Til gengæld bliver han valgt til, fordi han var med til at vinde EM i 1992 og brillerede på de britiske øer, selvom det mestendels var i den skotske Premier League for Rangers.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smid et hvis du har gættet det

A post shared by PLBOLD.DK (@plbold) on


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED