AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2019 22:46
Kombineret XI: Det ultimative Tottenham- og Manchester United-hold

Vi kommer her med vores bud på den stærkeste opstilling, man kan sætte med stjernerne fra Tottenham og Manchester United.


Der er taget udgangspunkt i spillernes præstationer i denne sæson, og samtidig tager vi kun de spillere, som er til rådighed i søndagens kamp, i betragtning til dette hold.  

Målmand: David De Gea

Selvom David De Gea måske ikke har haft sin allerbedste sæson i karrieren, er der ingen tvivl om, at han fortsat er en af verdens bedste målmænd. Når den anden og tredje mulighed er Hugo Lloris og Paulo Gazzaniga, er det heller ikke svært at vælge Manchester United-målmanden.

Højre back: Kieran Trippier

Denne position har der været særdeles meget rotation på hos Manchester United gennem sæsonen, og hverken Antonio Valencia, Ashley Young eller Diogo Dalot er reelt i nærheden af at kunne true Kieran Trippier, som dog også har haft enkelte defensive udfordringer. Hans kvaliteter offensivt er dog rigtig gode.

Midterforsvarer: Victor Lindelöf

Gennem sæsonen har den svenske landsholdsspiller udviklet sig, og han er nu sikker mand i startopstillingen. Han er blevet stærkere i sine direkte dueller med de store angribere, og samtidig er han fortsat rigtig god med bolden for fødderne. Han har ikke lavet mange fejl, og bliver valgt lige for næsen af Davinson Sánchez.

Midterforsvarer: Toby Alderweireld

Belgieren regnes som en af Premier Leagues bedste midterforsvarere, og i denne sæson har han igen holdt et højt niveau. Der er heller ikke nogen tvivl om, at han vælges foran eksempelvis Chris Smalling eller Phil Jones.

Venstre back: Luke Shaw

I denne sæson har den engelske back været en af Manchester Uniteds bedste spillere, og det var han endda under José Mourinho, som ellers ikke var den store fan af den tidligere Southampton-spiller. Han har løftet sit spil i begge ender af banen, og han har lige gjort det et nøk bedre end Ben Davies.

Højre kant: Son Heung-Min

I 16 kampe har den sydkoreanske landsholdsspiller scoret otte mål og lavet seks assists, og de seneste par måneder har han især været rigtig god. Hans betydning for Tottenham er ganske stor, selvom det ofte er Harry Kane og Christian Eriksen, som løber med overskrifterne. Han er ret sikker på en plads på dette hold.

Central midtbanespiller: Paul Pogba

Det har ikke altid være lige nemt at være franske Paul Pogba i Manchester United under José Mourinho, men han leverede alligevel fornuftigt under portugiseren. Siden Ole Gunnar Solskjærs ansættelse har han præsteret helt fantastisk, og han er oppe på syv scoringer og seks assists i denne sæson. Det må siges at være ganske flot, og nu konkurrenterne til pladsen ikke har været imponerende, så får franskmanden en plads på holdet.

Central midtbanespiller: Christian Eriksen

Den danske landsholdsspiller tager et stadigt større ansvar for Tottenham, og han bliver nu rykket længere tilbage på banen, hvorfra han er med til at bygge spillet op. Han får stadig leveret varen med mål og assists, og i denne sæson har han været involveret i 11 scoringer. Han er også ganske sikker mand på dette holdkort.

Venstre kant: Anthony Martial

Franskmanden er måske den Manchester United-spiller, som har præsteret allerbedst i denne sæson, og han har drevet gæk med adskillige modstandere i løbet af sæsonen. Det er blevet til otte scoringer i Premier League, og han bliver blandt andre valgt frem for Dele Alli, Lucas Moura og Jesse Lingard.

Angriber: Harry Kane

Den engelske landsholdsanfører er muligvis Premier Leagues bedste angriber, og i denne sæson er han noteret for 14 ligamål. Hans betydning for Tottenham er enorm, og man kan ikke komme uden om ham til dette hold.

Angriber: Marcus Rashford

Seks mål og seks assists er det blevet til fra Manchester United-angriberen, som især på det seneste har leveret en stribe af gode præstationer. Han har skubbet Romelu Lukaku af tronen som førstevalg i angrebet hos De Røde Djævle, og men sin fart, finurlige driblinger og effektivitet ligner han en rigtig god angriber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED