Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2020 10:48
KOMBINERET XI: Chelsea - Tottenham

Som optakt til dagens brag på Stamford Bridge har vi sammensat en startopstilling bestående af de bedste spillere fra de to hold.


Der er dømt lokalbrag, når Chelsea og Tottenham senere i dag krydser klinger. Begge hold er kommet godt fra start i denne sæson, og efter Liverpools pointtab i går er kampen ekstra interessant. 

I anledning af opgøret har vi sammensat den bedste startopstilling bestående af spillere fra de to klubber. Vi har kun medregnet spillere, der er tilgængelige i opgøret. 
 
Målmand: Edouard Mendy 
 
Hugo Lloris er bestemt en dygtig målmand, men i denne sæson har han ikke kunnet hamle op med Mendy. Chelseas sommerindkøb har blot indkasseret ét enkelt mål i fem ligakampe, og han har den klart bedste redningsprocent af alle målmænd i ligaen. 
 
Højreback: Reece James
 
Englænderen er blot 20 år gammel, men han har i denne sæson formået at slå erfarne Cesar Azpilicueta af. Det er i sig selv en imponerende præstation, og han har da også gjort det bedre end Aurier og Doherty hos Spurs. 
 
Midterforsvarer: Kurt Zouma
 
Med Toby Alderweireld ude er der ingen tvivl om, at Zouma skal have en plads. Franskmanden havde dog nok alligevel fået pladsen, da hans præstationer i indeværende sæson simpelthen har været fantastiske. I starten var der fejl, men siden han fik Thiago Silva som makker, har han været blandt ligaens bedste og farligste midtstoppere. 
 
Midterforsvarer: Thiago Silva
 
Det startede skidt ud for Silva i Chelsea, da han kostede et mål i 3-3-opgøret mod WBA, men siden da har brasilianeren ikke set sig tilbage. De efterfølgende fire ligakampe har han været med til at holde buret rent tre gange, og Chelsea har nydt rigtig godt af hans lederegenskaber. 
 
Venstreback: Ben Chilwell
 
Reguilon imponerede mod Manchester City, men det kan slet ikke diskuteres, at Ben Chilwell skal have pladsen. Englænderen har været stabil i defensiven, mens det er blevet til to mål og to assists i seks ligakampe. Det er imponerende. 
 
Central midtbanespiller: N’Golo Kanté 
 
Der er snak om, at Kanté ikke er på samme niveau som tidligere, og det kan måske være rigtigt, men der er stadigvæk ingen tvivl om hans vigtighed for The Blues. Det så man senest mod Rennes, hvor Chelsea tillod mange flere chancer, da Kanté ikke var på banen. Han er stadigvæk en verdensklassespiller. 
 
Central midtbanespiller: Pierre-Emile Højbjerg
 
Danskeren er blevet kaldt en rigtig Mourinho-spiller, og den tidligere Southampton-kaptajn har da også været en af ligaens bedste midtbanespillere i denne sæson.
 
Højrekant: Hakim Ziyech 
 
Der gik et stykke tid, før Ziyech var klar til at spille, men siden da har han imponeret alt og alle. Han står allerede noteret for mål og assist, og Tottenham skal i den grad passe på med at give ham for meget plads i dagens opgør. 
 
Venstrekant Heung-min Son 
 
Sydkoreanske Son har strålet under José Mourinho, hvilket ni mål i denne sæson også vidner om. Hans samarbejde med Kane er magisk, og han skal selvfølgelig også have en plads på dette hold.
 
Angriber: Timo Werner
 
Tyskeren har på det seneste brændt flere store muligheder, men med fire mål og to assists har hans start i Chelsea været godkendt, og vi har endnu ikke set det bedste fra ham. 
 
Angriber: Harry Kane
 
Syv mål og ni assists står altid farlige Kane noteret for. Det er helt vanvittige tal, når der blot er spillet ni kampe. Ingen tvivl om at Kane skal starte inde på dette hold. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED