AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:03:2020 18:18
Kom tilbage, Coutinho: Fire engelske topklubber har forhørt sig

Der er bud efter Philippe Coutinho, men der er ikke interesse i at få brasilianeren permanent til Premier League.


Det er nu mere end to år siden, at Philippe Coutinho forlod Premier League, men måske kan han være på vej tilbage.

For ifølge Daily Mirror har fire engelske klubber forhørt sig om muligheden for at hente brasilianeren i sommerens transfervindue.

Skiftet til Barcelona har ikke været en succes, og udlejningen til Bayern München har heller ikke været gnidningsfri, og derfor kan en tilbagevenden til Premier League måske komme på tale den kommende sommer.

Gennem en længere periode er han blevet rygtet tilbage til den bedste engelske række, og nu har både Chelsea, Manchester United, Arsenal og Tottenham efter sigende alle forhørt sig om muligheden for at hente den brasilianske landsholdsspiller.

Bayern München vil efter sigende ikke betale den pris for midtbanespilleren, som Barcelona kræver, og det samme gør sig gældende for de engelske klubber.

Derimod vil de også kun leje den tidligere Liverpool-profil, der har indrømmet, at han skulle have skiftet væk fra Liverpool, og at det har sat hans karriere i stå.

Liverpool er angiveligt stadig ikke interesseret i Coutinho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED