Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:07:2021 07:55
Kom til Premier League: Real Madrid sætter boldkunstner til salg

Real Madrids fænomenale boldkunstner Isco er på markedet denne sommer. Det erfarer spansk avis.


En fingerregel som skribent, journalist eller reporter er, at man for alt i verden skal forholde sig objektiv. Men det kan virkelig være svært med en spiller som Isco.

Den snævre spanske tekniker er simpelthen en af verdens fineste boldbehandlere, hvilket han fortryllende har givet prøver på gennem hele sin karriere.

Han har egentlig også virket til at have været på vej væk fra Madrid i hele sin karriere, men det er som om, at situationen aldrig rigtig har været gal nok til, at et exit for alvor er kommet på tale.

Den ser de dog ud til at være god nok nu, hvor 29 årige Isco blot har ét år tilbage af sin kontrakt. Den spanske avis Diario AS hævder i denne forbindelse, at Isco er sat på markedet med tanke på salg.

Real Madrid ønsker angiveligt at tjene det sidste ind på Isco, som man alligevel forventer vil forlade klubben gratil til næste sommer.

Los Blancos er i færd med en større udrensing i klubben, hvorfor man ikke ser nogen større gevinst i at beholde den aldrende spiller.

Vi kan kun flette fingre og håbe på, at spanieren havner i Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE