AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 12:59
Kolasinac og Özil udeladt mod Newcastle: To mænd anholdt uden for Özils hus

Arsenal afslørede tidligere på ugen, at Mesut Özil og Sead Kolasinac misser dagens kamp mod Newcastle af sikkerhedsmæssige årsager. Det viser sig nu, at nye hændelser - denne gang foran Özils hus - er årsagen.


De to spillere var i juli udsat for et røveriforsøg på åben gade, hvor Sead Kolasinac fløj til angreb på gerningsmændende. 

Forleden udsendte Arsenal et statement, hvori de afslørede, at Özil og Kolasinac misser dagens sæsonåbner for Arsenal på grund af 'yderligere sikkerhedshændelser'.

Independent skriver nu, at årsagen skal være en episode foran Mesut Özils bopæl, hvorfor to 27-årige mænd fra Tottenham-området nu er anholdt.

De to mænd er sigtet for en forbrydelse mod den offentlige fred og orden og forventes at skulle i retten i starten af september. 

- Mesut Özil og Sead Kolasinac vil ikke være en del af truppen til vores åbningskamp mod Newcastle United, efter yderligere sikkerhedshændelser, som bliver efterforsket af politiet, skrev Arsenal i et statement. 

 

- Sikkerheden hos vores spillere og deres familier er altid vores topprioritet, og vi har taget denne beslutning på grundlag af samtaler med spillerne og deres repræsentanter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED