AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 13:30
Kolasinac: Alt går efter planen

Arsenal kan i aften komme på tredjepladsen i Premier League, hvis de vinder over Sheffield United i mandagens eneste PL-opgør.


Arsenal har haft en fin start på sæsonen, og ifølge backen Sead Kolasinac går alt efter planen i jagten på top fire i den bedste engelske række.

Planen skulle angiveligt udelukkende være at komme i top fire i Premier League, og den plan følger The Gunners ifølge venstrebacken meget nøje.

- Vi har haft en solid start og var på tredjepladsen inden landskampspausen, hvilket er vores mål for nu. Vi skal forbedre nogle ting, og det arbejder vi på. Det arbejder vi hårdt på, sagde backen ifølge London Evening Standard.

The Gunners kan se frem til en travl vinterperiode, men tilbagekomsten af Lacazette, Tierney, Bellerin og Holding er kærkommen for London-klubben.

- Når vi alle er tilbage, er vi et virkelig stærkt hold. Det er ikke kun de elleve spillere på banen, men også spillerne på bænken, faktisk hele klubben, sagde Kolasinac.

Arsenal møder på udebane Sheffield United mandag aften.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED