AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 16:57
Køkkenkrise: Crystal Palace får nul ud af fem stjerner i hygiejnetest

Årsagen til Crystal Palaces dårlige formkurve skal måske findes i deres kantine.


Crystal Palace er inde i en relativt skidt periode i ligasammenhæng, hvor det blot er blevet til tre sejre i de 15 kampe, som man har spillet. 

Nu er der opsigtsvækkende nyt fra London-klubben, som ifølge The Guardian har massive problemer med køkkenhygiejnen.

Mediet skriver nemlig, at en køkkenkontrol gik helt galt for The Eagles, da en inspektion af køkkenfaciliteterne på Palaces' træningsanlæg resulterede i, at man blev tildelt nul stjerner ude af fem mulige.

Der løb nemlig angiveligt mus rundt i dét køkken, som står for madlavning til både spillere og personale i klubben.

The Guardian skriver, at en rapport blev udført, og denne afslører, at hele køkkensektionen af træningsanlægget blev nødt til at blive midlertidigt nedlagt med øjeblikkelig virkning, da øjeblikkelig skadedyrsbekæmpelse var nødvendig.

- I bliver tildelt nul stjerner ud af fem. Dette sker fordi at forholdene var uacceptable i det tidsrum, hvor inspektionen fandt sted. I har forsømt at sikre, at maden som I giver til spillere og ansatte, er spisevenlig. I gik med til at lukke køkkenet midlertidigt, så passende metoder tages i brug til at fjerne skadedyrene, fremgår det angiveligt af rapporten. 

En unavngiven talsmand for klubben har dog addresseret problemet, og siger, at der vil blive taget hånd om problemet, således at man påny vil opnå en femstjernet hygiejnevurdering.

- Vores valg om at lukke køkkenet var velanset af inspektørerne, og vi er sikre på, at vi igen får en femstjernet vurdering, når vi bliver besøgt igen, siger talsmanden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED