AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 13:54
Købt ind som van Dijks afløser: Danmarks dyreste kan være på vej ind i varmen

Det var nogle store sko, Jannik Vestergaard skulle udfylde i Southampton, og på det seneste har han blot varmet bænken, men nu kan han være på vej tilbage i startopstillingen.


Jannik Vestergaard blev i løbet af sommeren hentet til Southamton, som betalte i 186 millioner for forsvarsspilleren, som dermed blev den dyreste dansker, da han skiftede fra Gladbach.

Prisen gjorde, at der var store forventninger til den danske landsholdsspiller, og han var samtidig udset til at lukke hullet efter Virgil van Dijk, som havde forladt klubben til fordel for Liverpool.

Selvom danskeren har nogle af de samme fysiske forudsætninger som sin forgænger, var det dog klart, at han ikke ville kunne holde samme niveau.

- Det har været svært for Jannik Vestergaard, da han var manden, der skulle erstatte Virgil van Dijk. At de solgte van Dijk for £75 og købte Vestergaard for £18 millioner var et tydeligt tegn på, at han ikke ville være på samme niveau som sin forgænger. Dog fik han chancen fra starten af sæsonen, og helt naturligt har han haft brug for tid til at forstå Premier League. Hans fysiske evner er tydelige for alle og enhver. Han skal bare tilbageerobre sin plads i startopstillingen og fortsætte derfra, lyder det fra Dan Sheldon, journalist for Southern Echo, der følger Southampton og Jannik Vestergaard tæt, som PLBOLD.dk har været i kontakt med.

Jannik Vestergaard startede sæsonen med at spille i seks af de første syv Premier League-kampe, men sidenhen har han ikke fået spilletid for Southampton, som i stedet har valgt at benytte sig af Jack Stephens og Wesley Hoedt i det centrale forsvar.

Det ser dog ud til, at han kan få en mulighed for at overbevise Mark Hughes om sine kvaliteter, når Southampton lørdag møder Watford. Her er Wesley Hoedt med stor sandsynlighed ude med en skade.

- Han har en god chance for at starte kampen mod Watford. Hughes bekræftede, at Hoedt formentlig ikke spiller, så Vestergaard kan komme og danne duo med Stephens, lyder buddet fra Dan Sheldon.

Jannik Vestergaard vil lørdag eftermiddag formentlig få en chance for at tilbageerobre sin plads i startopstillingen, og den skal Danmarks dyreste spiller gribe. Måske han med tiden kan vise sig at være en god afløser for Virgil van Dijk.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED