AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 08:44
Køb under opsejling: Solskjærs personlige scout følger nu Håland

Ole Gunnar Solskjær har bedt sin mest betroede talentspejder om at scoute Erling Håland, kan The Athletic afsløre.


Vi kan vist godt konkludere nu, at Manchester Uniteds interesse i den 19-årige norske komet Erling Håland er helt reel.

Der har været adskillige rygter om, at The Red Devils har scoutet den RB Salzburg-angriberen adskillige gange i hans unge karriere, men nu skriver The Athletic, at Ole Gunnar Solskjær har sendt sin mest betroede talentspejder for at overvære Håland.

The Athletic erfarer, at Solskjær har bedt Simon Wells, der også er kendt som nordmandens "personlige" scout, til specifikt at følge Håland i samtlige Champions League-kampe. Mediet tolker det som om, at Manchester United i den grad har intensiveret jagten på den unge norske angriber.

Det forstår man godt. Håland står lige nu noteret for 22 mål i 16 kampe i den østrigske liga samt Champions League - heriblandt fire hattricks.

Solskjær har allerede et forhold til den unge angriber, som han trænede i Molde, og det virker til, at Manchester United-manageren er ivrig efter at blive genforenet med den unge angriber, som har taget Fodboldeuropa med storm denne sæson.

Det er nemlig Solskjær selv, der udpeger, hvilke spillere Simon Wells skal scoute, så det virker altså til, at Manchester United-træneren har et ekstra godt øje til sin unge landsmand fra RB Salzburg.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED