Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 16:16
Knæskadet Messi kan misse storkamp mod Manchester City

Lionel Messi har pådraget sig en knæskade og kan gå glip af næste uges Champions League-kamp mod Manchester City.


Da Lionel Messi i weekenden blev udskiftet midt i anden halvleg mod Lyon, vakte det opsigt, og der var rygter om, at superstjernen døjede med sit ene knæ.

Efter en scanning viser det sig nu, at argentineren har reelle problemer med knæet, og at han derfor misser onsdagens kamp mod Metz.

Det skriver Paris Saint-Germain på sin hjemmeside.

Torsdag skal der laves opfølgning på skaden og først herefter kan det siges, om Messi er i stand til at spille næste uges Champions League-kamp mod Manchester City.

Ydermere kæmper Paris Saint-Germain også med at få den italienske europamester Marco Verratti klar ovenpå en knæskade, som har kostet ham fire kampe på sidelinjen indtil nu.

Også Sergio Ramos har endnu ikke været klar til at spille i denne sæson, og derfor er det heller ikke sikkert, at han kommer i aktion mod Manchester City.

Paris Saint-Germain åbnede Champions League-gruppespillet med at spille uafgjort mod Club Brügge, mens Manchester City vandt 6-3 mod RB Leipzig.

Messi har indtil videre ikke fået scoret for den franske storklub. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE