AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2019 11:42
Klubskiftet skal klares: Superagent vil have Zaha i stalden

En af sportens største agenter er ude på at indgå et samarbejde med Wilfried Zaha, som gerne vil væk fra Crystal Palace.


Heller ikke denne sommer fik Wilfried Zaha gennemført et skifte til en større klub.

Den ivorianske landsholdsspiller havde ellers gjort det ganske klart over for Crystal Palace, at han gerne ville væk fra klubben for at prøve sig af på en større adresse, men London-klubben var ikke villig til at sælge, medmindre beløbet nærmede sig 850 millioner kroner.

Nu må Wilfried Zaha i stedet forsøge at holde sine hoser grønne for andre klubber frem mod transfervinduet i januar, men måske kan han fremover få hjælp til et skifte af en af sportens mest indflydelsesrige agenter.

For ifølge Daily Mail er Mino Raiola en af flere agenter, der cirkulerer om Wilfried Zaha, som angiveligt har udtrykt en intention om at forlade USM. Det er et resultat af, at agentselskabet ikke formåede at få gennemført et klubskifte denne sommer.

Mino Raiola har i mange år repræsenteret nogle af de største fodboldspillere, og han har blandt andet været med til at få Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic til Manchester United.

I øjeblikket er Wilfried Zaha dog kontraktligt bundet til USM frem til næste sommer, og agentvirksomheden vil få kompensation, hvis Crystal Palace-stjernen smutter forinden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED