Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:08:2022 22:31
Klubpræsident drømmer stort: "Vi holder øje med Ronaldo"

Præsidenten lægger ikke skjul på, at han drømmer stort.


Cristiano Ronaldo har denne sommer været rygtet væk fra Manchester United.

Den portugisiske verdensstjerne vil angiveligt væk fra Old Trafford for at spille Champions League-fodbold, men intet tyder på, at et skifte er under opsejling.

Det har ikke skræmt andre klubber væk, hvor han angiveligt har fået tilbud for saudiske klubber, som han dog har afvist.

Nu fortælle præsidenten for den Corinthians, at de holder øje med Cristiano Ronaldo og vil være klar, hvis han en dag vil prøve sig af i den brasilianske liga.

- Det er sandt, at jeg drømmer stort. Det er Corinthians. Spiller Willian og Renato Augusto ikke her? I fodbold er alt muligt, og jeg har min pligt til at give mit bedste for Corinthians, sige præsidenten Duilio Monteiro Alves ifølge Mundo Deportivo.

- Er det muligt? Det ved jeg ikke. Vi har ikke forsøgt. Vi har ikke undersøgt det. Det var der ikke mulighed for, men vi holder øje med ham. Forestil jer, hvis han en dag vil spille i Brasilien, lyder det fra præsidenten.

I den nye sæson er der nogle nye ting, man skal forholde sig til. Det inkluderer bl.a. nye regler. Læs dem her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE