AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2022 12:23
Klubpræsident afslører: Vi var enige med Ronaldo

Efter sigende var klubben den eneste, som var interesseret i Cristiano Ronaldo.


Det har længe været vidst, at Cristiano Ronaldo gerne ville væk fra Manchester United denne sommer.

Dog blev han i klubben, da der ikke var så stor mængde interesse i angriberen.

Dog kan det saudiarabiske hold Al-Hilals sportsdirektør, Fahad ben Nafel, nu bekræfte, at transferen kun faldt til jorden på grund af et transferforbud.

Det erfarer han til Youtube-kanalen Thamanya, ifølge Daily Mirror:

- Al-Hilal er i stand til at hente verdensstjerner, men det var Sports Arbitration Center's beslutning, der forhindrede os i at registrere spillerne. Vi stoppede ikke forhandlingerne med spilleren på trods af beslutningen om forbuddet, men vi ventede med at gå ind i den sidste fase af forhandlingerne, indtil forbuddet blev ophævet, siger ben Nafel.

Al-Hilal blev idømt et transferforbud i maj, efter at deres midtbanespiller Mohamed Kanno i sidste øjeblik skiftede mening om et skifte til Al-Nassr, selv om han allerede havde underskrevet en kontrakt med begge klubber.
 
Ben Nafel insisterer på, at 37-årige Cristiano Ronaldo accepterede en toårig kontrakt til en værdi af £2 millioner om ugen og £210 millioner i alt plus et transferbeløb på £25 millioner.
 
Efter sigende var fodboldikonet i princippet tilfreds med skiftet på trods af, at han følte det var et skridt nedad og hans ønske om at spille i Champions League.
 
Al-Hilal har bl.a. tidligere West Bromwich -stjernen Matheus Pereira,  tidligere Atletico Madrid-angriber Luciano Vietto og Odion Ighalo - som engang var i Manchester United - i truppen. 
 
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE