Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klubmand skimter Sheffield-exit trods ønske om at blive

Af Emil Eire Frerk Olsen
02.03.2021 Kl. 16:27
Sheffield United-træner Chris Wilder står over for en uvis fremtid i og med englænderen ikke har hørt noget om en eventuel kontraktforlængelse.

53-årige Sheffield-manager Chris Wilder har ikke nydt meget succes i denne sæson, hvor han og The Blades pt. ligger på en sidsteplads i ligaen med sølle 11 point efter 26 spillerunder.

Det har sat Wilder under pres, hvilket på den ene side er forståeligt, mens det på den anden side virker uretfærdigt englænderens historie med klubben taget i betragtning.

Wilders karakteristiske omvæltning af klubben på det taktiske har nemlig over en femårig periode ført Sheffield United fra League One til Premier League, men det er muligvis ikke nok til at redde Wilders job.

Træneren har nemlig kort tid tilbage af sin aftale med klubben, og selvom Wilder ønsker at blive, så er det ikke sikkert, at det får lov at ende sådan.

Det afslører han selv overfor ITV:

– Jeg ved ikke helt, hvad der vil ske. Vi planlægger altid kort, medium- og langsigtet, men denne beslutning tages af andre end mig. 

– Vi har ikke haft denne dialog endnu. Jeg mener personligt selv, at den burde være i gang, men jeg har endnu intet hørt.

Omend dette er bekymrende for Wilder, så er han fortsat frisk på at blive i klubben:

– Jeg, selvfølgelig vil jeg gerne blive. Jeg håber da, at vi holder os til planen.

 

 

Annonce