AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2020 21:55
Klubformand om Klopp: Han er en skændsel

Accerington Stanleys formand, Andy Holt, er ikke just begejstret for, at Jürgen Klopp og Liverpool vil holde vinterpause.


I går kunne vi rapportere om historien om Klopp, der udtalte, at han ikke ville være til stede, når Liverpool møder Shrewsbury Town i FA Cuppen. 

Grunden hertil er, at Liverpool har modtaget et brev fra Premier League om at respektere vinterpausen, hvilket Klopp er gået med til. 

Det har fodboldverdenen taget imod, og mange rivaliserende fans samt diverse mediepersoner har reageret kraftigt på sociale medier. 

En af dem, der er særligt kritisk, er Accerington Stanleys formand, Andy Holt: 

- Han er en skændsel. Jeg vil aldrig forstå, hvorfor topklubber og superstjerner ikke er forenet med dem længere nede i pyramiden, skrev Holt på Twiiter. 

- Jeg ville hive mig selv ud af sengen for at spille den omkamp, fordi det er den rigtige ting at gøre. 

- Jeg ville ikke give en skid for, hvor træt, jeg var. Jeg ville give tilbage i stedet for at være en gridsk, selvisk type, afsluttede den rasende Holt på Twitter. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED