Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2021 17:20
Klubejer viser sig frem: Bryder tre-årig tørke

Rigmanden Roman Abramovich har overværet sin første Chelsea-kamp på Stamford Bridge i mere end tre år.


Selvom det ikke blev fanget af tv-kameraerne, så var Roman Abramovich til stede og overværede kampen mellem Chelsea og Manchester United på Stamford Bridge. Det skriver The Telegraph.
 
Milliardæren var allerede i London sidste tirsdag, men blev forhindret i at tage til kampen mellem Chelsea og Juventus, da han havde en anliggende i Moskva. 
 
Abramovich kom dog tilbage til weekendens kamp, hvor han kunne se sit mandskab spille 1-1 mod Manchester United. 
 
Den lange periode væk fra Stamford Bridge skyldtes, at Chelsea-ejerens visa blev trukket tilbage i 2018, efter at han var blevet undersøgt af den britiske regering for en sag om forgiftning. 
 
Forsinkelsen i forhold til at få fornyet sit visa blev aldrig klargjort for Abramovich, der siden episoden i 2018 er blevet israelsk statsborger. Der har i den forbindelse været tvivl om, hvorvidt han må arbejde i England, men nu er det altså klart, at han gerne må besøge sin klub, som han købte i 2003. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE